Produkty Atelier Smaku ze znakiem Przekreślonego Kłosa w autorskim Bistro & Delikatesach

Bezglutenowe i wegańskie dania obiadowe pakowane na tackach w atmosferze ochronnej oraz w słoiczkach z licencją na znak Przekreślonego Kłosa dostępne są nowo otwartym Bistro & Delikatesach ATELIER SMAKU w Gdyni-Orłowie, ul. Bytomska 36 (tył Placu Górnośląskiego).
Gotowe dania można kupić, ale także zjeść na ciepło na miejscu.

Pełna lista produktów Atelier Smaku objętych licencją na znak Przekreślonego Kłosa:

PL-063-001 Pierogi ruskie ze skwarkami z tofu 400 g
PL-063-002 Pierogi z ciecierzycą i szpinakiem 400 g
PL-063-003 Pierogi z soczewicą i truflową nutą 400 g
PL-063-004 Pierogi z kapustą i grzybami 400 g
PL-063-005 Gnocchi z sosem pomidorowo-serowym 550 g
PL-063-006 Gnocchi z sosem szpinakowo-serowym 550 g
PL-063-007 Naleśniki gryczane z konfiturą marchwiowo-pomarańczową 300 g
PL-063-008 Naleśniki gryczane z konfiturą dyniowo-pomarańczową 300 g
PL-063-009 Naleśniki gryczane z konfiturą jabłkowo-bananową 300 g
PL-063-010 Sznycle ziemniaczane z sosem grzybowym 550 g
PL-063-011 Bigos a’la myśliwski 600 g
PL-063-012 Danie a’la kaczka z jabłkami 600 g
PL-063-013 Kotlety soczewicowo-ryżowe z kremem chrzanowo-wiśniowym 500 g
PL-063-014 Kotlety grochowo-jaglane z sosem musztardowym 500 g
PL-063-015 Danie a’la gyros&sos tzatziki 500 g
PL-063-016 Bliny gryczane 300 g
PL-063-017 Danie a’la ryba po grecku 600 g
PL-063-018 Pasztet grochowo-warzywny 500 g
PL-063-019 Pasztet soczewicowo-grzybowy 500 g
PL-063-020 Hummus z tymiankiem 240 ml
PL-063-021 Smalczyk z jabłkami 240 ml
PL-063-022 Pasta a’la makrelowa 240 ml
PL-063-023 Pasta a’la pasztetowa 240 ml
PL-063-024 Chutney śliwkowy 240 ml
PL-063-025 Majonez kokosowo-ziemniaczany 240 ml
PL-063-026 Konfitura imbirowo-cytrynowa 240 ml
PL-063-027 Pieprz ziołowy 75 g
PL-063-028 Przyprawa śródziemnomorska 65 g
PL-063-029 Przyprawa orientalna 75 g
PL-063-030 Kokosanka 50 g
PL-063-031 Kruche ciastko karobowe 50 g
PL-063-032 Hummus z oliwkami 240 ml
PL-063-033 Hummus z suszonymi pomidorami 240 ml
PL-063-034 Hummus czekoladowy z daktylami 240 ml
PL-063-035 Fasolka po bretońsku 600 g
PL-063-036 Gulasz z cieciorką 600 g
PL-063-037 Pasta a la metka 240 ml
PL-063-038 Masełko roślinne ze szczyptą soli 240 ml
PL-063-039 Ciastko sezamowe z bakaliami 50 g
OATS-PL-063-040 Ciastko owsiane z bakaliami 50 g
PL-063-041 Kluski ziemniaczane z okrasą 550 g
PL-063-042 Gnocchi z sosem daktylowo-kokosowym 550 g
PL-063-043 Gnocchi z sosem z prażonymi jabłkami 550 g
PL-063-044 Naleśniki z nadzieniem czekoladowo-bananowym 300 g
PL-063-045 Naleśniki gryczane po meksykańsku z sosem jalapeno 450 g

 

Aktualności i informacje o daniach dnia zamieszczane są na Facebooku bistro Atelier Smaku.